ozkankandemir Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar google analystics Kodunu ekledim sayfa kaynağına baktıgım Zaman kaynakta görmekteyim AMA google panalinde hicbir ilerleme yok 1 aydır Siteyi görmüyor sayfa kaynagi görüntüsü Edited March 7, 2014 by ozkankandemir (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyüp Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Merhaba, Google Analistik modülünü kurup "id" girişini yapınız. Google Analistik modülünü nasıl kurup kullanacağınızı buradan görebilirsiniz..İyi Çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkankandemir Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Merhaba, Google Analistik modülünü kurup "id" girişini yapınız. Google Analistik modülünü nasıl kurup kullanacağınızı buradan görebilirsiniz.. İyi Çalışmalar. Eyüp sanırım yanlış anladın ben o modülü kurdum ve konu altında resim paylaştım oraya bakarsan site kaynağında kod görükmekte ama google görmemekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Modülü pasif edip, themes içindeki temanızın header.tpl dosyasının içinde </head> tagının üstüne {literal} Google Analytics kodunuzu buraya yapıştırıp tekrar deneyin. {/literal} dosyayı kaydedip upload edin. Cache varsa silip denersiniz kaynak kodunda gözüktüğünde google tarafında tekrar denersiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkankandemir Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Presta-TR yardımın için teşekkür ederim problem çözüldü 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Presta-TR yardımın için teşekkür ederim problem çözüldü İlk mesajda Konu başlığını ÇÖZÜLDÜ olarak işaretleyin isterseniz. Sizden sonrakiler için faydalı olacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Sevgili Presta-TR emeğinize sağlık. iki gündür uğraşıyorum. Analyttic modülü ile eklediğim kod görünmüyordu. Manuel eklemeye çalıştığımda ise hata verdi Html box ile ekledim faydası olmadı. Php include ile yaptım olmadı. Sizin anlattığınz şekilde yaptım bekliyorum umarım olur. Presta 1.6.0.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 teşekkürler. peki bu işlemleri modül den neden yapamıyoruz ? ekstra bir ayarı falan mı var ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Şahin Bey, Söylediğiniz şekilde yapmıştım fakat modülde bir sıkıntı var sanırım. Modülden eklediğimiz zaman google analytics'in gerçek zamanlı kısımından çevrimiçi kimse görünmüyor Fakat izleme kodlarını şablona eklediğim zaman herhangi bir sıkıntı olmadan çalışıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts