cankral Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Selam arkadaslarprestahopu uzun zamandır kullanıyorum bir konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var ürün fiyatını belirtmek istemiyorum (fiyatsız sadece görsel sergileme) bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...iyi günler dilerimCan COŞKUN[email protected] (MSN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 senin söylediğin şeyleri ingilizce forumlardada görmüştüm ama ordada bir çözüm getilmedi. onlar genelde ücretsiz tema v.b. şeyler sergiliyorlar ve fiyatını 0 giriyorlar. ama bu söylediğin şeyi gerçekleştirmek için diğer açık kaynak kodlu yazılımlarıda bir araştır derim. çünkü prestashop'u herşeyde kullanmaya kasmak gerekmez. bana pm den ilginç mesajlar geliyor.örnek:Avukatlık sitesi kuracam prestashop u düzenliyebilirmisiniz... gibi..------sana kolay gelsin kardeş. not: örnekte seni kastedmedim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankral Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 Teşekkür ederim verdiğiniz biligiler için ; benim istediğim sepete ekle kısmını pasifleştirmek daha cok showroom sitesi gibi ayrıca belirttiğin acık kodlu yazılımlar hangileri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 kardeş; istersen alışveriş sepetini kardırabilirsin. admin/moduller/ kısmında alışveriş sepeti var. ordan sepeti deaktif yapabilirsin. diğer açık kaynak kodlu yazılımlara gelince. wordpress, joomla, dle, gibi bunlarda heleki. wordpress te her ihtiyaca yüklü temalar mevcut ancak sepeti deaktif edersen ve kodlarda bazı oynamalar yaparsan aynı işi prestashoptada yakalaman mevcut. belki sonraki günlerde senin yapmak istediğin şeyi denemiş arkadaşlar olabilir forumu takip et.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankral Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 hepsini biliyorum içlerinde en iyisi presta hiç bir yazılım eline su dökemez cokta basarılı ayrıca admin/moduller kısmında denedim istediğim gibi olmadı yardımların için çok teşekkür ederim ugrasayım yaparsa yazarım sizlereiyi geceler Can Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankral Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 yaptım valla www.gemipazarim.com dan bakabilirsiniz ama baya zahmetli iş Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 kardeş kodunu sen yazmışssın galiba, bravo sana Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankral Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 kod yazma değilde olay template deki kodlarla oynamakta bitiyor istediğim anda değiştirmediğim temaplati sectiğimde normal dönüyor. bayada zor bi iş Link to comment Share on other sites More sharing options...
gece Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 [email protected] arkadaşlar ön sayfada çıkardım fiyatları ama kategorilerde çıkmadı yardımcı olurmusunuz çok tşkler şimdiden...... merakla cvp bekliyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ürünler bölümünden Ürün fiyatını ve sepete ekleyi kaldırmakbera_ramazan Adlı üyeden Alıntıdır.(emeğine sağlık)senin teman product-list.tpl yi aç aşağıda kodu bul ve sil {l s='Add to cart'} aynı işlem product.tpl yi aç orada da aynı kodu bulup silebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Bende yaptım fakat katagorilerdeki fiyat hala duruyor sepete ekle butonu gitti fakat fiyat mevcut. Bİrde bu sitedewww. scriptsdownload.org(Boşluğu doldur yasak olabilir diye böyle yazdım) üste slayt geçişli ürünlerdede fiyat mevcut acaba ondadamı böyle bir değişiklik yapmamız lazım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Beyler sorununu halleden bakıyorumda hiç cevap yazma zahmetinde bile bulunmuyor bu yüzden işlemiyor işde forum. İŞini halledenler çekip gitmesin şuraya yazın madem yapmışssınız bizimlede paylaşın Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Fiyat zorunluluğunu kaldırma işlemini, temanızın "global.css" dosyasında gerekli düzenlemeleri yapmak suretiyle gerçekleştirebilirsiniz. Şöyle ki;1- temanızın "global.css" dosyasını her ihtimale karşı yedekleyin.2- "global css" dosyasını metin editöründe açarak "price" kelimesini aratın.3- bulunan price satırlarına (display: none;) kodunu girin.4- price kelimesini bulduğunuz satırlarda "display: block;" şeklinde kodlar varsa, "block" kelimesini "none" kelimesiyle değiştirin.bu işlemlerden sonra sayfalarınızda fiyatlar görülmeyecektir.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Ewy Hocam Sayende hallettim sorunu. Fiyatlar Kalktı yanlız şu sepete ekle bölümünü kaldırmayıda anlatırsan çok güzel olucak. Bİrde imkan var ise stokda adet bulunmaktadır felan bölümünü kaldırsak süper olcak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ewy Hocam Sayende hallettim sorunu. Fiyatlar Kalktı yanlız şu sepete ekle bölümünü kaldırmayıda anlatırsan çok güzel olucak. Bİrde imkan var ise stokda adet bulunmaktadır felan bölümünü kaldırsak süper olcak yukarıda belirttiğiniz hususları;Prestashop'un 1.2.4 versiyonunun orijinal temasına uygun olarak düzenledim.Düzenlediğim dosyaları aşağıda zip arşivine ekledim.Aynı sürümü kullanıyorsanız, ilişiğe eklediğim dosyaları, orijinal (prestashop) temanızın ilgili dosyalarıyla değiştirin(tabi ki değiştirmeden önce ilgili dosyalarınzın yedeğini almayı unutmayın) Selamlar ...price hide.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Çok saol hocam sayende yaptım bir sorun yok Teşke o Kısa tanım yeri gitmese güzel olucaktı ama ben oraya download linkini koyuyordum çünkü dosyaların sadece stok bilgileri gidse yeterdi. www.scriptsdownload.org İlgilendiğin için teşekkürler ayrıca Eğer zahmet olmazsa hocam o kısa tanım orda durursa daha iyi olur yanlız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Çok saol hocam sayende yaptım bir sorun yok Teşke o Kısa tanım yeri gitmese güzel olucaktı ama ben oraya download linkini koyuyordum çünkü dosyaların sadece stok bilgileri gidse yeterdi. www.scriptsdownload.org İlgilendiğin için teşekkürler ayrıca Eğer zahmet olmazsa hocam o kısa tanım orda durursa daha iyi olur yanlız. Aşağıya eklediğim "global.css" dosyasını daha önce gönderdiğim "global.css" dosyasıyla değiştir."Kısa tanım" bölümü görüntülenecektir.Selamlar ...global.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Hocam Sayende Süper Oldu site çok teşekkür ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarCHEist Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 katalog modunu zaten istediğiniz işlevi yapıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts