kornfr333k Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 salutare, Am o mica problema cu site-ul dkbike.ro si nu imi pot da seama de la ce e. Navigarea pe site e ok, pana in momentul in care dai refresh la pagina. dupa ce ai dat refresh, mare parte din text dispare. Se manifesta pe orice pagina a site-ului si numai pe browser-ul Chrome. Pe celelalte browsere nu se manifesta asa.. Se mai manifesta cand accesezi site-ul din anumite link-uri externe. Sunt facute multe modificari la template, din pacate nu foarte profi pentru ca nu sunt chiar as in domeniu. E posibil sa fi stricat ceva dar nu imi dau seama ce... Ma poate ajuta cineva cu o parere? Nu stiu ce detalii sa va ofer mai exact dar daca e nevoie sa imi spuneti. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 eu am dat decateva ori refresh la cateva produse de ale tale, dar nu a disparut nimica incerca sa-ti golesti cockie si cacheurile din browserele tale poate acolo ai buba incerca sa-l verifici de pe linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornfr333k Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Hm, foarte ciudat ce se intampla... ai putea sa mai incerci inca o data pe pagina unui produs? Ai mai jos si un link random pe site http://dkbike.ro/aparatori-noroi/1837-aparatoare-cadru-polisport-mudfighter.html Am testat pe mai multe calculatoare, diferite locatii, acasa, munca, si la alti prieteni si tot asa face. Am atasat 2 imagini pentru referinta. Chestia e ca se manifesta ca si cum chrome (sau vreun proces) nu ar putea trage textul din db. Daca incerc sa selectez ceva nu apare nimic (sa presupun ca ar fi ascuns sau vreun script mi-ar fi schimbat culorile). Totusi, daca ma duc cu mouse-ul peste meniul de sus (contact sitemap) si peste produsele de pe prima pagina, apare textul si titlul produselor dar nu descrierea. In schimb, daca dau click dreapta pe pagina si selectez "inspect element" atunci totul revine la normal. M-am gandit initial ca ar fi baza de date incarcata (am vreo 2000 de produse) si am facut un pic curat, am curatat tabelele de statistici care aveau sute de mii de randuri, dar asta nu a schimbat nimic. in mod normal pentru mine asta nu ar fi o problema, dar pentru eventuali clienti ar putea fi confuz daca acceseaza site-ul dintr-un link extern. Acum, nu toata lumea foloseste Chrome, dar, sunt curios ce are de se manifesta asa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 am dat pe safari, opera, firefox, de cateva ori, nu are nimica la mine merge perfekt la tine este problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_mihai Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Am testat si eu pe google chrome si asa este iti dispare textul. Verifica daca ai uitat activat alcatuirea fortata si dezactivat cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornfr333k Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Am urmatoarele setari: cache sabloane: recompileaza doar daca fisierele au fost actualizate cache: nu (daca activez se manifesta la fel) la CCC am toate variantele setate pe original. daca le schimb, nu se rezolva problema, doar ca la un moment dat imi genereaza o eroare ce tinea de "smarty_template" doar ca nu am apucat sa notez despre ce e vorba. Apare destul de random. Ceea ce ma nedumereste este faptul ca pe celelelalte browsere nu face asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 eu nu am chrome instalat, e prea anevoios pentru mine, incearca sa fie ca o femeie, stie ce vreau fara sa astepte sfarsitul daca numai la anumite browsere face, vezi la templet ai ceva, incearca sa pui templat original sa vezi daca face acelasi lucru daca da, atunci ei ceva necazuri mai in radacina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts