43interactive Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Merhabalar, Onemli bir proje de benimle is ortakligina gidecek, PrestaShop konusunda deneyimli programci - developer arkadaslar veya firma ariyorum. Bu eticaret projesi henuz baslamamis olmakla beraber en buyuk ozelligi arkada calisan ERP (stok takip sistemi) ile entegre olmasi gerekliligidir. Logo, Nebim veya diger ERP sistemleri ile Prestashop entegrasyonu yapmis arkadaslarin veya firmalarin benimle lutfen buradan baglantiya gecmelerini rica ediyorum. tesekkurler, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Merhaba Bu bahsettiğiniz entegrasyonları uygulayabiliyoruz. Kurumsal olarak çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
43interactive Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 Merhaba Bu bahsettiğiniz entegrasyonları uygulayabiliyoruz. Kurumsal olarak çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Merhabalar size nasil ulasabilirim acaba? Tesekkurler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Merhabalar size nasil ulasabilirim acaba? Tesekkurler... Merhabalar Özel mesaj olarak gönderdim. Ayrıca profilimde iletişim bilgilerimiz mevcuttur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts