Dorin M Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) Buna ziua, Am si eu o problema la care nu ii dau de cap. In magazinul dr-catalin-luca.ro/magazin am creat câteva reguli cos: dacă se cumpără 3 produse zeolit, al 4 lea este gratuit. Pana acum funcționează foarte bine, dar dacă interferează cu o alta regula de cos, spre exemplu: cumperi 2 produse biostem, al 3 lea este gratuit, nu imi mai aduna bine si imi apare ca in poza. Mi-am zis ca poate am setat ceva greșit, dar exact aceleași setări in alt magazin http://natura-vie.com/magazin imi aduna corect zeolit si cu biostem. De la ce sa fie oare ? Mulțumesc anticipat pt ajutor. Edited February 26, 2014 by johann smith (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) mie prima mi se pare gresita, adoua corecta logica la prima varianta tu dai 2+1 si 3+1 + un discount , zeolit -325 lei, care nu are nici o logica la adoua varianta este corect a platit 2 si a primit 3, respectiv a platit 3 si a primit 4 dar la prima varinata ai c-am intrat la minus rau, vreau si eu asemenea promotiii Edited February 26, 2014 by costi43 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 (edited) Exact asta spun Costi, ca discount-ul respectiv nu are ce sa caute acolo si nu stiu de unde apare. Uite si setările. Nicăieri nu am setat si discount-ul respectiv. Edited February 26, 2014 by johann smith (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 vezi daca nu ai cumva ceva reguli de pret la produsul Activ Protect Zeolit 250 capsulecand il adaugi in cos apare un zeolit -325 lei, vezi la BO>produse>editare produs, reguli de pret 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Nu este nimc acolo, in fapt la toate daca sunt singure merge ok, dar in combinatie cu alta regula cos imi baaga acele discounturi. Uite si la oxigenare celulara, unde daca cumperi 2, primesti un noni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Am varianta Prestashop 1.5.2 Cand am facut update la 1.5.6 atunci mergeau perfect promotile, dar nu imi mergea transportul la unele produse si am lasat varianta veche. Multumesc Costi pt timpul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 ai yahoo? costi4066 hai acolo si incerc cu teamviewer sa vad ce pot face 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts