flooster Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) Dobrý den, prosím o radu. Mám eshop s Prestashopem, http://www.kosmetika-prozeny.cz/ a testuji šablonu. Mám problém s velkým menu a kategoriemi v něm. Když vytvořím hlavní kategorii např. Dárkové sady a do ní subkategorii "Do Letadla", vytvoří se mi tato podkategorie i jako další hlavní kategorie, což samozřejmě nechci. V BO a bočním menu je to OK. Nevíte kde by mohl být v modulu problém? Děkuji Edited February 25, 2014 by flooster (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 tezko neco resit kdyz odkaz nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
flooster Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 ANo omlouvám se, celé mi to spadlo, už na tom pracuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flooster Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Už jsem to vyřešil - reinstalaci na vyšší verzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts