Camel1 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Dobrý den,Při vyplňování objednávky ve způsobu platby se mi píše text Nejsou nainstalovány žádné platební moduly! Bohužel nevím co s tím,hledal jsem zde na fóru ale nic jsem nenašel.Díky za nakopnutí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 A máš ty platební moduly nainstalované? Tedy máš alespoň jeden platební modul aktivní? Bankwire (platba převoedem), Dobírka... A máš v nastavení plateb tyto moduly přiřazené k daným dovozcům, popř. k daným měnám a státům? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel1 Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 A máš ty platební moduly nainstalované? Tedy máš alespoň jeden platební modul aktivní? Bankwire (platba převoedem), Dobírka... A máš v nastavení plateb tyto moduly přiřazené k daným dovozcům, popř. k daným měnám a státům? Moduly mám nainstalované.Nevím co myslíš moduly přiřazené k dovozcům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel1 Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Jeste jsem nenalezl tuto volbu,je to pridavny modul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Tak to netuším, kde by mohl být problém... Je to nová instalace Presty bez nějakých úprav? Zkus ještě vypnout češtinu a nechat defaultní anglický jazyk, ale nevim nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Ahojte znalci,podařilo se vám to někomu pořešit? Mám ten samý problém. Po vybrání dopravy mi vyskočí bílá stránka a tahle chyba:Fatal error: Call to undefined method Module::hookexecpaymentfront() in xxxxxx\http_docs\order.php on line 420Teprve se s prestou učím a tady nevím co dál. Mám Prestu 1.3.1 a místo Ship2Pay používám Carriers restrictions, protože jsem nebyl schopnej S2P "rozjet". Zatím jedu na localu, ale to by nemělo mít vliv, ne?Dáte radu?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Budoucí...Bude asi něco s tím nestandardním modulem. V 1.3.1 žádná metoda Module::hookexecpaymentfront() není, takže pokud jí modul volá, tak to samozřejmě skončí chybou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Tak jsem zakomentoval ten řádek 420 a presta jede i s dopravou a platbami. Po 14 denním testování zatím žádná chyba. Ten modul hookexecpaymentfront jsemsamozřejmě nikde na lokalu nenašel...Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 To je dobrá zpráva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts