Bartłomiej Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Witam wszystkich mam problem ponieważ podczas wprowadzania modyfikacji w szablonie przesunął mi się napis koszyk w załączniku zamieściłem screena I teraz nie mam pojęcia w którym miejscu w kodzie przesunąć ten napis. Proszę o pomoc ! podaje adres strony gaskoptest.xaa.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 gdzieś w plik css wklej coś takiego: #shopping_cart a {position:relative; left:90px; top:17px} efekt: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartłomiej Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Dziękuję Bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristofeles Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Witam chciałem się podpiąć pod ten wątek i spytać szanownych kolegów czy wiecie może jak usunąć koszty dostawy tylko z koszyka? Robię sklep na preście 1.6. Ponieważ koszt dostawy w koszyku cały czas wyświetla stałe dla wszystkich stref. Dopiero w realizacji zamówienia i podaniu miejscowości wtedy wyskakuje prawidłowa opłata za dostawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts