cykor Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Witam Za forum znalazłem właśnie ten moduł i mam pytania: - jak mogę dodać filtry? (potrzebuje dodać filtry "wiek" "czas gry" i zmienić "producent" na "wydawca") - jak je dodawać do produktów? - czy można wyłączyć wyskakujące okno "wyłączone filtry"? jest dla mnie zbędne - co zrobić w przypadku jak suwakiem wybieram "cenę" a liczba przy "producencie" nie ulega zmianie chociaż zniknęły produkty? (przykład mam 4 giry planszowe 30zł, 40zł, 40zł i 60zł - wybierając limit 52zł nadal wyświetla przy "producencie" 4 zamiast 3 a przy limicie 32zł pokazuje 3 (wyświetla oczywiście prawidłowo tylko jeden)) - czy da się masowo przypisywać do produktów kryteria czy należy je wklepywać ręcznie? (wybieram "producenta" i zaznaczam masowo gry które wydał) Jeszcze jedno pytanie ale nie do końca jestem pewien czy w tym temacie się mieści: - czy jest możliwość podczas przypisywania produktowi "producenta" "czasu gry" "wieku graczy" itp aby automatycznie dodawał do tabelki z tymi danymi do opisu produktu? (było by super) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cykor Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Pytania są zbyt ciężkie? Bardzo mi zależy na odpowiedziach w celu poprawienia błędów i dodania opcji. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts