Jan Pokus Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Mám dotaz mám problém s prestou jedná se o to že košík se ukazuje otazníky a pokus se přihlásím jako běžná zákazník tak pokud je záložka můj účet na levé straně je vše v pořádku ale pokud ho přesunu na stranu pravou je tam bíle písmo to samé platí i pro košík který je také s bílím písmem ale u košíku je jedno jestli je v pravo nebo v levo. Košík je nastaven jako vyjížděcí taky by nevadilo kdyby toto šlo zrušit a vše bylo přesně jako na původní šabloně. Už jsem zkoušel snad vše a nic. V obrázcích níže ukazuji jak to vypadá originálně na šabloně jak a jak u mě. Nehledě na to že bych i rád změnil velikost produktů zda to jde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 rekl bych ze mas spatne nahranou sablonu a chybi ti obrazky nebo jestli jsi je neprejmenoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 jj, ten obrázek s těmi otazníky nahrává presta vždy, když nemůže najít cestu k zadanému obrázku. zkontroluj tedy cestu k tomu "košíku", který se ti tam zobrazuje a k těm buttonkům, který mají taktéž obrázky jako podklad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts