adrianpasita Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Salut, Imi poate zice cineva cum pot adauga un catalog al produselor/serviciilor pe site pentru a putea fi downloadat? Am un .pdf, un fel de catalog de prezentare, si vreau sa-l pun undeva de unde clientii sa-l copieze, printeze, vizualizeze... De preferat dreapta sus, sub cosul de cumparaturi, pe banda albastra. Merci. Adrian www.ncp.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Ar trebui sa modifici in modules > blockuserinfo > blockuserinfo.tpl Verifica daca nu cumva ai si o varianta in themes > nume_tema > modules > blockuserinfo > blockuserinfo.tpl - pentru ca asta il rescrie pe celalalt. Si nu uita sa dezactivezi cache-ul, ca sa vezi modificarile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 sau potzi activa modulul home editor, si acolo scrii o fraza si adaugi cea ce vrei sa downloadezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 sau potzi activa modulul home editor, si acolo scrii o fraza si adaugi cea ce vrei sa downloadezi La asta ma gandeam si eu, dar as fi vrut ceva mai aratos. Un buton pe undeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 La asta ma gandeam si eu, dar as fi vrut ceva mai aratos. Un buton pe undeva... inserezi o imagine tip buton , si lasi doar ala cu link catre cea ce vrei tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 sau potzi activa modulul home editor, si acolo scrii o fraza si adaugi cea ce vrei sa downloadezi in acest caz o sa apara doar pe prima pagina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 in acest caz o sa apara doar pe prima pagina... Stiu, dar alta modalitate stie careva? Un modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Pai in blockuserinfo.tpl de ce nu e ok? Trebuie doar sa inserezi un link catre acel pdf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 (edited) acum inteleg atunci recomant modulul freehtml care il pui intr-o coloana si de acolo pui linkul, sau ai modulul de reclama unde ai o poza, aia o schimbi cu o poza care descrie ce sa faca daca-mi dai acces la BO til fac cu modulu freehtml Edited February 21, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 iti faci o pagina cms - descarca pdf in pagina aia pui link si detalii catalog dupa care in modulul top menu adaugi pagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts