DanAndrei Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 (edited) Dupa un upgrade la versiunea 1.562 Daca adaug eu sau un angajat un mesaj(comentariu) la o comanda in BO nu se afiseaza tot pe aceeasi pagina ci apare doar in sectiunea Serviciu Clienti. Daca clientul adauga, atunci aparare. In versiunea anterioara 1.4 aparea comentariul adaugat la comanda pe pagina comenzii. Cum pot "repara"/face sa mearga? Edited February 21, 2014 by DanDobras (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 OK, am rezolvat problema. Am gasit pe forumul englezesc. 1) Deschide CustomerThread.php din folderul classes si adaugi functia de mai jos chiar dupa functia getNextThread. public static function getCustomerMessagesByOrderId($id_order) { $sql = 'SELECT ct.*,cm.*, c.`firstname` AS cfirstname, c.`lastname` AS clastname, e.`firstname` AS efirstname, e.`lastname` AS elastname FROM '._DB_PREFIX_.'customer_thread ct LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'customer_message cm ON ct.id_customer_thread = cm.id_customer_thread LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'customer` c ON ct.`id_customer` = c.`id_customer` LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'employee e ON cm.id_employee = e.id_employee WHERE id_order = '.(int)$id_order.' ORDER BY cm.id_customer_message DESC'; return Db::getInstance()->executeS($sql); } 2) Deschide AdminOrdersController.php din folderul controllers/admin si inlocuiesti linia #1368 'messages' => Message::getMessagesByOrderId($order->id, true), Cu aceasta 'messages' => CustomerThread::getCustomerMessagesByOrderId($order->id, true), 3) Pentru a afisa timpul si data in mesaje intra in view.tpl din folderul Admin-ul tau/themes/default/template/controllers/orders/helpers/view si schimba linia # 780 {l s='At'} <i>{dateFormat date=$message['date_add']} Cu acesta {l s='At'} <i>{$message['date_add']} Trebuie sa mearga, eu am incercat pe un prestashop 1.5.6.2 si merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts