subpage Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Dobrý den, měl bych takovej svízelnej dotaz, třeba s tím má někdo zkušenost. Mám default šablonu a zde jsou tři sloupce (left, center, right). Rád bych tyto tři slouce zachoval, avšak pravý sloupec bych rád skryl po rozkliku kategorie a zobrazení skupiny karet, aby se mi vešly vedle sebe tři karty produktů. S pravým sloupcem se mi vejdou jen dvě vedle sebe a začínám mít moc stránek produktů. Mohl bych celý pravý sloupec trvale skrýt a poupravit si šablonu na trvalé dva slouce, to není problém, ale pravý se mi hodí na reklamu atd a potřeboval bych ho skrýt jen aby se mi v kategoriích vešly tři produkty vedle sebe... Má s tímto někdo zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 V šabloně kategorie {if $page_name != category}{HOOK_RIGHT}{/if} Pakliže máš pravý blok ve footer nebo jinde... nic se nemění. Jen pak musíš ještě rozšířit prostor centrálního bloku... takže mu musíš asi dát nějaký class, který se o to postará nebo nastavíš trvale v css... cest je víc. Tohle je asi ta nejvíc easy. Co se toho tagu týče, může se trošku měnit s ohledem na verzi, kterou používáš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 díky za tip, mam pravej sloupec ve footeru. Vyzkoušel sem to a funguje to dobře, ale když rozkliknu kategorii tak mi mizí footer. Taky sem se hrabal v ccs a koumal nastavení center column a taky gridů ale jak nastavim kdekoliv šířku středního sloupce rozsype to všechno (jenom na tý stránce kategorie to je ok :-D). Nejsem si jistý jestli pude v css nastavit šířka jenom této rozklinuté kategorie kde je skrytý ten pravý sloupec.. nemá někdo nápad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Musíš vycházet z toho, že jsi v category... takže v css to bude vypadat asi takto: - vytvoříš pod ten grid, který má střední sloupec pravidlo .category .grid-xx {width="xxx px"} Toť vše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Nebylo by lepší koupit nějakou 2-sloupcovou šablonu? Dají se pořídit už pod 1000 Kč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 (edited) Nebylo by lepší koupit nějakou 2-sloupcovou šablonu? Dají se pořídit už pod 1000 Kč. Na dva sloupce si to umim předělat v pohodě, tohle je případ kdy chci mít tři sloupce a pouze při rozkliku kategorií chci mít dva, aby se mi vešly tři karty vedle sebe... :-) to berka.pavel: díkes moc du to vyzkoušet :-) Edited March 4, 2014 by subpage (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Musíš vycházet z toho, že jsi v category... takže v css to bude vypadat asi takto: - vytvoříš pod ten grid, který má střední sloupec pravidlo .category .grid-xx {width="xxx px"} Toť vše. Pecka, hodil sem pod ten grid: #category .container_9 .grid_5 {width: 758px;} a faká to super :-) díky moc :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Pecka, hodil sem pod ten grid: #category .container_9 .grid_5 {width: 758px;} a faká to super :-) díky moc :-D sem rád, že to pomohlo. pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts