newpresto Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Zdravím zkušenější příznivce shopu.Mám dotaz na počeštění kódu při použití editoru tinyMCE.Vkládání bez problému,je čitelné,při zobrazení kódu je diakritika u nějakých písmen entitama.Než jsem tady začal otravovat s dotazem,tak jako správná lama jsem v AdminCMS htmlentities nahradil htmlspecialchars (asi 4x) a někam pod tinyMCE vložil encoding raw,podobně jako při opravě v AdminProduct,ale náprava se nepovedla.Tak tímto bych požádal o radu něko zběhlejšího v této problematice,který by,asi nejen mě,nakopl k editaci správných skriptů.Dík za každou radu.verze 1.1.0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 to co si udelal by melo byt dostatecny...jedine co pak je otevrit tu stranku cms a znovu ji ulozit...jinak se zmena neprojevi.jinak cti forum tohle je tam detailne popsano Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 NO,podobný postup změnou htmentities na htmlspecialchars byl postup od havaje na odstranění entit z popisu zboží,ale to bylo v hluboce vnořených souborech. (tools/smarty/plugins/modifier.escape.php ) Mě se jedná o vyčištění kódu obchodních podmínek,doručení aj. psaných informací.Koukal jsem na jiné shopy a při zobrazení zdrojáku stránky obchodních podmínek je to v entitách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts