BIScomp Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Zdravím priatelia, mm takú dosť vážnu otázku ktorá sa tíka importovania cenníka. Mám k dispozícii cenník v cvs. xls formáte a podobne, ale v PS som videl iba import cvs a potreboval by som ich importovať do svojo e-shopu PS, po niekoľkých pokusoch som to nejako vzdal lebo stále mi vyskakovali nejaké chyby.Samozrejme môžem vkladať tovar a produkty postupne, ale komu by sa chcelo vkladať približne (cca) 5000tis položiek tovaru, a keď aj viac. :-(Rád by som privítal každú pomoc alebo radu ako sa to importuje správne. Možno ten cvs súbor ma zlú postupnosť , alebo možno robím chybu niekde ja neviem fakt. Za kladnú odpoveď vopred ďakujem s pozdravom BIScomp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
surino24 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Dobra otazka, urcite je tu viac ludi , ktory by radi vedeli ako sa importuje CSV PS 1.2.Vdaka P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Mas naimportovane kategorie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavodsky Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Zdravím priatelia, mm takú dosť vážnu otázku ktorá sa tíka importovania cenníka. Mám k dispozícii cenník v cvs. xls formáte a podobne, ale v PS som videl iba import cvs a potreboval by som ich importovať do svojo e-shopu PS, po niekoľkých pokusoch som to nejako vzdal lebo stále mi vyskakovali nejaké chyby.Samozrejme môžem vkladať tovar a produkty postupne, ale komu by sa chcelo vkladať približne (cca) 5000tis položiek tovaru, a keď aj viac. :-(Rád by som privítal každú pomoc alebo radu ako sa to importuje správne. Možno ten cvs súbor ma zlú postupnosť , alebo možno robím chybu niekde ja neviem fakt. Za kladnú odpoveď vopred ďakujem s pozdravom BIScomp. Import funguje v pohode len treba mať kódovanie CSV súboru UTF-8. Potom všetko beží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 mne ten import nejde, uz som chory z toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Staci ulozit csv oddeleny ; nebo , a v UTF-8: pak by melo vse fungovat. Nevim presne,kde se v excelu nastavuje kodovani vystupniho soubotu,ale kdyz otevres csv v notepadu a das ulozit jako, tak tam jde kodovani zvolit z ANSI na UTF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts