bera_ramazan Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Prestahop 1.5 için kullabileceğiniz indirim ve trend sitesi teması Özellikler Ürünlere bakmanız için üye girişi seçeneği Ana sayfada kategori listeleme Yan tarafta ürün slayt gösterimi Tablet ve cep telefonlarına uyumlu Dokunmaktik desteği Ürünlerde "Başka bir üyenin sepetinde" uyarısı Tükenen ürünlere "Tükendi" vurgusu Ürün gösterimi 3 lü veya 4 lü gösterme Ürün listelemede ikinci resim gösterimi Mobile Uyumluluğu Mobil cihazlarınız da siteyi daha iyi kullanabilmeniz için sitenin yapımı düzeltildi dokunmaktik ekrana uygun bir düzende yeniden düzenlendi Ürün Gösterimi Ürün gösterimini 3 lü veya 4 lü gösterme imkanı Admin Panelinden Kontrol Sitenin gerekli ayarlarını admin panelinden kolayca kontrol edebilme imkanı DEMO http://presta.gozdesm.com/demo18/tr/ SATIN AL http://presta.gozdesm.com/tr/73-trend-tempate-v3.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ramazan Bey Tebrikler Yine İyi Bir Çalışma Çıkarmışsınız. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 tşk ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafiKent Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Güzel çalışma elinize sağlık 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Tebrikler! Tekel olmaya doğru ilerliyorsunuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Güzel çalışma elinize sağlık Tebrikler! Tekel olmaya doğru ilerliyorsunuz Ramazan Bey Tebrikler Yine İyi Bir Çalışma Çıkarmışsınız. tşk ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 (edited) güzel çalışma ramazan bey; [ücretli] , [ücretsiz] diye bundan sonra konu başlığını düzenlersiniz kullanıcıları bilgilendirmek açısından daha iyi olur. konu başlığını ücretli diye düzenledim. iyi çalışmalar.. Edited March 10, 2014 by safa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 tmm olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Temanın kategori sayfası güzel olmuş, tabi prestashopta şöyle bir sıkıntı var, default kombinasyon stokta kalmadığında stokta yok yazması prestashop için büyün bir sıkıntı, bu sorunu neden düzeltmediklerini de zaten anlamış değilim, sizin gibi bu işten anlayan arkadaşlar bu sorunu çözseler bu tip temaların değerinin artacağını düşünüyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 Temanın kategori sayfası güzel olmuş, tabi prestashopta şöyle bir sıkıntı var, default kombinasyon stokta kalmadığında stokta yok yazması prestashop için büyün bir sıkıntı, bu sorunu neden düzeltmediklerini de zaten anlamış değilim, sizin gibi bu işten anlayan arkadaşlar bu sorunu çözseler bu tip temaların değerinin artacağını düşünüyorum... nasıl pek anlamadım ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Şimdi diyelimki S - M - XL bedenlerde ürün var, diyelimki varsayılan S benden tükendi...kategori sayfası ve ürün sayfasında bu rürün tükendi olarak görünür... Stoğu biten S beden, ya tamamen kapanması veya stoğu olan bir sonraki beden olan M beden varsayılan konumuna otomatik gelmesi gerekmektedir...aslında normal olan budur ama prestashop bu işlemi yapmıyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 hımm anladım evet mantıklı bir şey ama ben daha önce şöyle bir şey düşüdüm ürün resminin üstüne geldiğinde bedenler gelecek olmayan bedenlerin üzerine çizik atılacak o şekilde düşündüm inş yakında yaparımama bu dediğiniz gerçekten büyük bir eksik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts