Bimedia Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Witam, Po ostatniej aktualizacji zauważyłem, że jeżeli produkt ma kombinacje atrybutów wpływających na cenę, to w widoku kategorii wyświetlana cena nie jest brana z domyślnej kombinacji a z ostatniej na liście. Dodanie do koszyka bezpośrednio z widoku listy działa poprawnie, dodaje się produkt w domyślnej kombinacji (czyli w wielu przypadkach innej niż na liście). W widoku produktu jest wszystko ok. Sprawa wygląda tak samo na niemodyfikowanym, domyślnym szablonie. Spotkał się ktoś z takim problemem? PS 1.5.6.2 http://sklep.dayfishing.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimedia Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Może chociaż ktoś z szanownych forumowiczów podpowie gdzie szukać rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
directsolution Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Również zauważyłem ten problem i na razie brak rozwiązania, proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
directsolution Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Dodam że złe cena jest w kategorii głównej natomiast w podkategorii oraz na karcie produktu już jest dobra cena... taka zagadka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darinos Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Mam dokładnie taki sam problem. Nie pojawia się nowa cena po wybraniu atrybutu, prestashop 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idealhair Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Mam dokładnie taki sam problem. Nie pojawia się nowa cena po wybraniu atrybutu, prestashop 1.6 Ja również mam z tym problem. W akcie desperacji przewertowałem Całe angielskie forum na tej stronce i nic. Dla mnie to jedna z ważniejszych opcji w sklepie. W tej chwili dzwonią do mnie klienci z pretensjami, że lecę w kulki bo cena na karcie produktu to jedno, a po wybraniu atrybutów i wrzuceniu do koszyka jest zupełnie inna (prawidłowa, lecz nie pokazana na karcie produktu) cena wychodzę na oszusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts