ziooomuald Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Mój pierwszy temat na forum, więc witam wszystkich serdecznie. Problem z powiadomieniami email. Edytowałem szablon PL za pomocą wbudowanego edytora html, kliknąłem "uaktualnij tłumaczenie" i... pojawił się problem. Ze wszystkich modułów w języku PL zostały usunięte szablony mailowe [screen1]. Na górze backofficu pokazują się ostrzeżenia [screen2]. W tłumaczeniu EN, są podstawowe szablony, brakuje tych z modułów [screen3]. Co ciekawe - sprawdziłem kilka powiadomień przez front i back office i są one wysyłane, więc nie zniknęły całkowicie. W katalogu /themes/styleshop/mails/pl są główne maile, edytowanie ich z poza systemem przynosi pozytywny rezultat. Co stało się z katalogami EN oraz pozostałymi powiadomieniami mailowymi? Aktualizacja do 1.5.6.2 nie usuwa problemu. Na świeżo zainstalowanej Preście ten sam problem po uaktualnieniu tłumaczenia. Proszę o pomoc, nie mam już pomysłów co z tym zrobić. Oczywiście odpowiem na pytania uszczegóławiające problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts