Sanee21 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Dobrý večer, prosím o radu, prošel jsem fórum a nenašel jsem řešení. Při registraci nového zákazníka vyskočí tabulka Osobní údaje, tu vyplním (Jméno,příjmení,email,heslo) a jdu na další tabulku Vaše adresa, tam se opět vyplňuje (jméno,příjmení,adresa,psč atd...), ale chybí mi tam ta kolonka Příjmení, takže když chci dokončit registraci napíše mi to chybu "příjmení je vyžadováno". Neví prosím někdo co s tím? Jak tam tu kolonku dostat? Díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Problém budeš mať vo vzhľade... - pokiaľ si ho kupoval odporúčam o opravu požiadať autora - pokiaľ používaš originál prestashop tak si stiahni originál na stránke a len vymeň súbory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanee21 Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Děkuji za reakci, pokoušel jsem se s tím včera poprat, ale stále se mi nedaří tam tu kolonku dostat, došel jsem už tak daleko, že jsem nahrál originální e-shop, ale ani to není řešením. http://nakupuj-stylove.cz/index.php?controller=authentication&back=my-account#account-creation Napadá Vás ještě nějaké řešení? jestli ne, jak mám kompletně obnovit e-shop do původního stavu? (mam hosting u wedosu, kde je instalator na prestashop, takže jsem to přeinstaloval a zřídil novou databázi, ale stále se to zobrazuje takhle) Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Problém bude asi v šabloně, kterou používáš. Stáhni si default šablonu, podle verze, kterou používáš a nahraj ji na hosting. Je to asi jednodušší, než vysvětlovat, jak se dostat v kódu k nápravě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts