gyula21 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Sziasztok. Azt hogy lehetne megoldani, hogy mondjuk minden nap 23:30-kor a prestashop adatbázisának a tartalmát átmásolja egy backup adatbázisba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 MySQL Event Scheduler-rel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted February 17, 2014 Author Share Posted February 17, 2014 Köszi, megtaláltam. És melyik paranccsal lehet adatbázisok között mozgatni? A neten találtam egy ilyet: CREATE TABLE db2.table LIKE db1.table;INSERT INTO db2.table SELECT * FROM db1.table; De ez csak egy táblát másol át. Ha az összeset akarjuk, akkor egyenként csináljuk meg mind a 200 táblához, vagy elég valahova egy plussz szót beírni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 information_schema db-ben tables táblában ott vannak a táblaadatok, azokat használd fel egy eljárásban. egyszer már mintha csináltam volna valami hasonlót, de rég volt a táblánkénti meg b változat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Linuxon crontabbal 1. msqldump parancs egy file-ba, 2. onnan mysql parancs segítségével az új db-be. Természetesen ez nem elegáns megoldás, szinkronizáció kétséges, a közben változott adatok nem mennek át, a DB lockolása meg nemtom milyen átmeneti problémát okoz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 nem értem a kérdésnek mi gyakorlati haszna van. Neked nem mentés kellene minden nap 23:30-kor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts