imogen Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Witam, piszę tutaj bo może, ktoś używa owej wtyczki... Poszukuje wtyczki do wordpress, która pozwoli mi na wyświetlanie produktów (ze sklepu prestashop) na blogu (wordpress). Znacie może jaką wtyczkę (znalazłam jedną: Prestashop integration ale niestety nie działa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 a możę by tak otworzyć kanał rss w preście, następnie znaleźć wtyczkę która taki kanał na wordpresie by wyświetlała, za pomocą tego sposobu można wyświetlić niemal wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Oj.. nie pomyslałam nad tym.. w sumie może się nada .. warto spróbować dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Moduł do WP masz pod adresem Wordpress PrestaShop Integration Mnie to jakoś nie działało. Jak znajdziesz coś takiego to daj znać. Ja potrzebowałbym np do wpisu dodać produkty z konkretnej kategorii na zasadzie shortcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniek Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Jeżeli masz sklep w podkatalogu to ten moduł działa (przynajmniej dla P1.5.6). Co prawda męczyłem się znim cały dzień i nawet podawanie bezwględnej ścieżki do sklepu skutkowało wyświetleniem komunikatu o błędzie, ale wystarczyło, że zamiast "/sklep" wpisałem samo "sklep" i już wszystko ładnie zadziałało. Jeszcze tylko trzeba było wprowadzić drobne zmiany w shop.php zgodnie z instrukcją z supportu WP i importuje produkty. Aczkolwiek muszę przyznać, że pomysł z kanałem RSS wydaje się ciekawy, bo coś mi się wydaje, że będzie prostszy w realizacji i dostosowaniu do potrzeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts