Budapestis Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Sziasztok! Írtam már ezzel a problémámmal az angol fórumra is, de egy hét után sincs semmi válasz. A problémám az, hogy sávos kedvezményeket szeretnék adni az áruházban. 15.000 Ft felett 4, 30.000 Ft felett 6, 50.000 Ft felett 8%-ot a rendelés végösszegéből. Meg is csináltam a három kosárszabályt (Cart rule), beállítottam a prioritást, hogy a legnagyobb kedvezmény legyen az 1-es a legkisebb a 3-as és ne legyenek egymással kompatibilisek a kedvezmények. Ennek ellenére továbbra is megadja mind a három kedvezményt ha 50.000 ft felett vásárlok, és mind a kettőt ha 30.000 Ft felett. Prestashop 1.5.6.1-et használok jelenleg. Semmit nem találtam erről sehol, pedig biztos használ más is ilyen kedvezménytípust. Most úgy csinálom, hogy 4% kedvezmény, aztán további 2 és megint további 2, így a végösszeg ugyan az, de hát ez azért eléggé egy kényszer megoldás. Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts