MiKr Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Witam, czy jest możliwość w prestashop uzyskać podobny efekt jak np ta tej stronie? KLIK Takie zdjęcie 3D umieszczałbym w jakimś formacie filmowym lub we flashu, tylko teraz właśnie pytanie jak do danego produktu dodać takie coś - najlepiej żeby to jeszcze było dosyć proste do dodania dla klienta nie będącego orłem z informatyki. Jeżeli miałbym dodać np jakiegoś iframe z tym flashem to gdzie go w ogóle umieścić? Macie może jakieś pomysły albo doświadczenia z taką formą pokazywania zdjęć? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Jeżeli znasz już dosyć prestę i trochęprogramujesz można do tego napisać moduł, który dodaje nową zakładkę z możliwością wgrania pliku prezentacji, lub można zmodyfikować standardowe dodawanie i umożliwić możliwość wyświetlania takich plików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiKr Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 No właśnie najwygodniej byłoby aby była możliwość dołączenia takiego pliku przy edycji produktu (dodawaniu zdjęć), modułu niestety nie jestem w stanie sam napisać, najwyżej jakieś proste modyfikacje, ale jeżeli moduł to na jakiej zasadzie wybierał bym dla jakiego produktu jakiś dany plik z tym "zdjęciem 3D" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Możesz też umieścić to w formie filmiku i potem zrobić zakładkę foto 360 gdzie umieszczasz taki filmik np z YT.Ja planuję takie coś zrobić ale czasu brakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiKr Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 Tak tylko zależy mi na tym by było to w tym miejscu gdzie galeria - tak jak w linku którym podałem, miniatura na której pisze np 360 i po kliknięciu na nią w miejscu zdjęcie jest ta animacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts