cafemaxi Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Selamlar, Sitemin menü renklerini değiştirmeye çalıştım. Kısmen oldu ama bazı bölümlerin renklerini değiştiremedim. siteye bakarsanız anlayacaksınız. www.alokonsol.com üst menü alt rengi ve sağ taraftaki çok satanlar bölümündeki default tema ile gelen kahverengi rengini değiştirmek istiyorum. Çok denemelerim oldu fakat bir türlü beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyüp Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Selamlar , Menün rengini değiştiğiniz .css dosyasında; 1)menünün "ul" satırını bulup o rengi değiştirmek gerekiyor. (Alt menü renklerini değiştirir)2) #best-sellers_block_right li .price satırını bulup rengi değiştirmelisin. (Fiyatarın rengini değiştirir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafemaxi Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Bir yer daha kaldı onun yerini bulamadım. Üst menüdeki açılır menünün alt gri rengini nereden değiştirebilirim. blocktopmenu modülüne baktım ama orada yok galiba blockcategories modülünde css kodu yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Şu bölümden değiştirilebilir. .sf-menu li li { background: rgba(113,113,113,0.9); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts