Brudinho Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Witam Miałem problem z modułem payu więc postanowiłem go przeinstalować. Wyłączyłem, odinstalowałem po czymz rozpędu na liście kliknąłem "usuń" i moduł zupełnie wywaliło z listy. Po ponownym zainstalowaniu nie wyświetla już w ogóle modułu na stronie. Da się jakoś temu zaradzić? Cofnąć operacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 a nie masz jakiegoś filtru włączonego który ukrywa ten moduł? masz dostep do FTP? możesz zweryfikować katalog /modules/ - pliki tego modułu istnieją w tym katalogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brudinho Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Nie mam włączonego filtra. Po zupełnym usunięciu wszystkiego poprzez "usuń" wyskoczyła wiadomość o skasowaniu plików z serwera. Nie było ich tam. Zainstalowałem więc ponownie, poprzez "dodaj nowy moduł" , wyskoczyła informacja o pomyślnym pobraniu modułu, ten jednak się nie pojawił, taka sama sytuacja, po ręcznym dodaniu modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brudinho Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 W końcu udało mi się naprawić to cholerstwo, po przywróceniu z backupu. Nie mam pojęcia co się stało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts