bello Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 nu mi se vede logoul sus stanga din site cum ar trebuiipt ca upload ez cu presta poza pierde din calitate?default logoul este .jpg cu 224 x 73am creat si eu o imagine cu aceeasi dimensune si iam dat un efect gradient, cand pun imafine intrun fisier html sil pun pe net poza mi se vede ok , cand fac upload in presta poza mi se vede granulat pe culoarea rosie, am facut poza in photoshop fireworks kiar mia refacuto si un prieten care se ocupa cu grafica, si tot nu merge pare ca orice poza pun .gif .jpg .png se vede dranulat iar daca pun in html sau dau sa deskid poza cu un browser mi se vede bineface cumva presta o conversie si modifica calitatea pozei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bello Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 special am pus si poza sa se vada diferenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Da, Presta recomprima toate imaginile date spre upload. Poti verifica comparand fisierul initial cu cel din Presta.Poate sa nu deranjeze, dar pentru imagini mari/cu treceri bruste/cu gradienti mari cea mai sigura metoda e sa pui imaginea direct pe server, nu prin Back Office.Fireste, cei care tin la calitatea imaginilor pot pune toate imaginile direct pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Buna ziua ,Domnule de la Tunet-One , spune-mi si mie te rog cum ai pus flashul acela in home page?...Ce extensie are fisierul va rog?...Flashul acela cu computerele si camerele foto digitale care se schimba regulat?...Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 vezi ca este un modul care face asta . nu am avut timp sa caut linku dar vezi pe la module pe forum . poate il are sido. uite cum il am eu www.moniq.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bello Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 pentru uinteraju aici gasesti modulul apasa aicidezinstalezi modulul home text editor daca nu vrei sal folosesti , instalezi modulul sotoew sil configurezi in functie de prefetinte, sa pui baneru akolo unde lam pus eu te duci la pozitie module si dai sa fie primu nivel modulul cu baner, in modul eu am ales pozitionarea banerului in home extensia .swf dar potzi pune si imagini sau text si ai predefinite mai multe locuri in site unde sa pui bannerparearea mea este ca cel mai bine e sa pui flash, flash ul carel vezi ajolo eu lam editat dupa bunul meu plac Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Pare a fi criminal modulul ! Imi place site-ul tau alb cu negru , asa vroiam si eu sa fac dar nu am stiut cum si cred ca am schimbat thema asta pana nu mai stiu unde si cum sa mai modific liniile in css Link to comment Share on other sites More sharing options...
bello Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 am rezolvat cu imaginea , merci ggedamed am upload cu ftp si e perfect akumaSetu sa stii ca nici mie nu mia fost usor, in theme in tema principala e un global.css si akolo am modificat tot + imaginile pt temaiti sugerez sa lucrezi cu un server local gen xampp , daca tzi se strica in reinstalezi si o iei de la capat si asa inveti css ul pe unde tre sal modificiiar teme o sa fie suficiente la un moment dat, inca nui asa populara aplicatia dar o sa apara free o gramada de teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Multumesc frumos Bello.Mare om , mare caracter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts