cafemaxi Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Selamlar yaklaşık 10 gündür burada yazılanları takip ederek kendi sitemi oluşturdum. Biraz önceye kadar hiçbir sorunum yoktu. E-posta şablon çevirisi bölümünde değişiklik yaptım ve bu hatayı alıyorum. Şuan E-posta şablon çevirisi bölümüne giremiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Bu durumun 2 nedeni olabilir.. Gösterilen alanda yazma izinleri 777 değilse Gösterilen alanda böyle bir dosya yok ise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafemaxi Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 (edited) Bu hata verdiği uzantılar benim tema modüllerimin içinde yok ama böyle bir hata almıyordum. çevirileri değiştirmeye çalışınca ortaya çıktı. Ne yapmalıyım ? Edited February 14, 2014 by cafemaxi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Buradaki dosyayı ana dizine atın düzelecektir... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafemaxi Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 süpersin kardeşim sayende düzeldi. şuan mail ayarlarında sorun var. bakalım çözebilecekmiyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 mail düzenlemesi için buradaki dosyaları kullanabilirsiniz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafemaxi Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 (edited) Mail düzelmedi malesef. Ne güzel sorunsuz çalışıyordu kendim kaşındım Vaktin varsa panel şifresini versem bakabilirmisin acaba Gerek kalmadı Düzeldi. Yardımların için teşekkür ederim. Edited February 14, 2014 by cafemaxi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geccsaa Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 link kırık Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts