[email protected] Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Zdravím, potreboval by som previesť zencart na prestashop .. našiel som na to modul, ktorý by to dokázal len otázkou pre mňa zostáva či stratím pozície v googli prípadne aké budú ešte následky? ďakujem... btw... ak máte s tým niekto skúsenosť prípadne by ste to vedeli spraviť napíšte mi, dohodneme sa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Zdravím. Prestashop používam už 5 rokov. Modul som si všimol, volá sa Shop Importer ale skúsenosť s ním ešte nemám. Pokiaľ by si mal záujem, vieme sa dohodnúť a môžem ti to skúsiť prehodiť. Samozrejme bude to všetko na testovacích stránkach takže kým import bude prebiehať, pôvodná stránka bude fungovať. Čo sa týka pozícii v google tak si myslím že v preste sa ti ID produktov zmení takže sa zmenia aj URL a tým pádom stratíš pozície ale z vlastnej skúsenosti viem, že presta má dobré URL a pozície získaš späť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts