eurotorebka-pl Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Witam, chcę skonfigurować płatności paypal, lae otrzymuję komunikat: 2 błędów Moduł '.$folder.' który wgrałeś nie jest modułem Moduł nie został znaleziony co muszę zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Upewnij się czy masz wgrany na serwerze wszystkie pliki modułu. Spróbuj podmienić ten folder na czysty moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Lub ponownie zainstaluj moduł PayPala - tutaj masz link do pobrania: http://addons.prestashop.com/pl/platnosci-prestashop-moduly/1748-paypal.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 w jaki sposób instalujesz ten moduł? bezpośrednio z panelu? tj. zmierzam do tego, że tam wyświetlają się reklamy, w tym reklamy darmowych modułów takich jak paypal, czy kliknięto w tę reklamę w celu ściągnięcia modułu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurotorebka-pl Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Witam, ściągam bezpośrednio z panelu poprzez: dodaj nowy moduł Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 a zobacz czy przypadkiem dany folder nie jest folderem do rozpakowania, i dopiero w tym rozpakowanym może byc spakowany moduł ? Coś typu plik paypal.zip - > a w nim, paypal_module.zip i readme.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 już raz miałem taki problem w przeszłości dlatego pytam o tę reklamę modułu, mi się wysypało gdy chciałem zainstalować z reklamy. co zrobiłem? trzeba było usunąć pliki z /modules/ oraz usunać wpis w bazie danych z ps_modules dotyczący modułu paypal bez tej drugiej czynności nie mogłem nic innego zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts