brando007 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Witam, Jak z poziomu skryptu php odwołując się do kodu Prestashop stworzyć ciastko, które tworzy się podczas dodawania produktu do koszyka? Z tego co wiem jest w nim zawarty id_cart, id_guest i inne istotne dla mnie informacje. Która metoda odpowiada za stworzenie takiego ciastka? Proszę o pomoc. Pozdrawiam, brando007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Pytanie tylko czy musisz stworzyć takie ciastko, czy nie wystarczy ci odwołanie się do stworzonego przy zakładaniu koszyka? Skrypt jest w module czy w zewnętrznym pliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brando007 Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Skrypt jest w zewnętrznym pliku i jest całkowicie oddzielony od sklepu. Potem następuje przekierowanie do sklepu. W związku z tym ciastko nie zawsze istnieje np. w przypadku pierwszej wizyty użytkownika, więc konieczne jest stworzenie tego ciastka w przypadku, gdy nie istnieje, tylko, że nie mam pojęcia jak to zrobić używając klas z prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brando007 Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Nikt nie wie jak można by to zrobić? Jest to dla mnie bardzo ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts