roman.b Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 (edited) Witam, Nie wiem co się stało że zwalił mi sie widok listy produktów i wygląda tak: http://shop.led-glass.eu/gb/6-wandlicht-treppenlicht a powinnień tak: http://ledglas2.pro-linuxpl.com/sklep/3-music-ipods Może ktoś podpowie co się mogło stać? Edited February 14, 2014 by roman.b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 brak styli css, zrekompiluj theme (adv. paramters > performance) w chwili obecnej masz zminifikowane pliki CSS, to może być problem, stąd tymczasowo wyłacz tę opcję (CCC dla css) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman.b Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 (edited) Nic nie dało, jest to samo Dodam że jak edytuje firebugiem i dodam Span3 w linijce: ajax_block_product span3 first_item item clearfix To jest ok tak do każdego produktu a z kolej w tym dobrym to już jest Dodatkowo już podmieniałem cały szablon i wszystkie moduły z dobrego Edited February 13, 2014 by roman.b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 sprawdziłem i ccc dla plików css jest ciągle włączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman.b Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 (edited) sprawdziłem i ccc dla plików css jest ciągle włączone Bo włączyłem z powrotem, wyłączone nic nie dawało Teraz wyłączyłem można sprawdzać Edited February 13, 2014 by roman.b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 fakt, widać, że są rozbieżności :/ plik product-list.tpl (z katalogu z szablonem) jest taki sam dla tych dwóch szablonów? dodatkowo, możęsz jeszcze wyłączyć CCC dla plików js ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman.b Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 (edited) Wszystkie funkcjonalności CCC wyłączyłem cały katalog z szablonem podstawiałem bez efektów pliki produkt-list.tpl są tez takie same Edit: może prędzej zrobić nowy sklep i zaimportować całą bazę? a niżeli szukać rozwiązania problemu Edited February 14, 2014 by roman.b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman.b Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 (edited) Problem rozwiązany Trochę mi to czasu zajęło ale znalazłem przyczynę i jest nią moduł :Germanext - spełnia rygorystyczne wymogi do handlu na rynku Niemiecki ale niestety rozwala układ listy produktów. Ma pliki które zastępują oryginalne: authentication.tplcontact-form.tplhistory.tplidentity.tplorder-carrier.tplorder-detail.tplorder-opc-new-account.tplorder-opc.tplorder-payment.tplorder-steps.tplproduct-list.tplproduct.tplproducts-comparison.tplshopping-cart-product-line.tplshopping-cart.tpl Edited February 14, 2014 by roman.b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts