NelutuO Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Salut. Știți cum, pot modifica textul „Home” din meniul orizontal? La traduceri nu am găsit camp pentru el, iar în blocktopmenu.tpl am găsit asta „{$MENU} {if $MENU_SEARCH}”, cu care nu știu ce să fac. În loc de „Home” aș vrea să scrie produse. Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 (edited) mergi la Modules > Top horizontal menu > Configure si de acolo scoti si adaugi ce vrei sa-ti apara pe bara cu meniuri. spor! Edited February 13, 2014 by Cornel_M (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NelutuO Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 mergi la Modules > Top horizontal menu > Configure si de acolo scoti si adaugi ce vrei sa-ti apara pe bara cu meniuri. spor! Mulțumesc, acolo în configurare am așa: Categorii --Root -- --Home -- -- --Categoriile Am Home în dreapta, pentru că vreau să fie în meniu, dar în loc de Home, vreau să scrie Produse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishingnet Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Salut ! Intra in BO , deschizi "Catalog produse - Categorii", apoi apesi "Modificare" in coltul din dreapta sus. Modifici cuvantul "Home" in ceea ce vrei sa apara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NelutuO Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 Mulțumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishingnet Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Cu multa placere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts