kris2444 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Witam Mam problemu z zaimportowaniem pl.gzip, który pobrałem instalując próbnie sklep (oparty o szablon leo/theme). Wchodzę w tłumaczenia, daję "import" wybieram plik, szablon i NIC. Dalej przykładowo "my account" to "my account" a nie po PL, ale np "zaloguj" już po PL jest. Tłumaczenie eksportowałem z testów kiedy sklep przygotowywałem. Teraz już na domenie go chcę postawić, ale martwi mnie, że będę musiał na nowo wszystko tłumaczyć?? Ma ktoś jakieś rady co jest nie tak? Niby pisze, że tłumaczenie pomyślnie przebiegło, ale nie zmienia nic w sklepie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 leotheme? może problem jest związany z tym: http://www.prestashop.com/forums/topic/305585-instalacja-theme-leo-mobile-rozwi%C4%85zanie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris2444 Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 Dziękuję problem rozwiązany - do usunięcia. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts