Docicz Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Zdravím Vás,o vííkendu mi nastal problem na shopu www.sexshopmax.cz, v pátek byla ještě objednávka bez problému, ale v neděli to už začalo blbnout. Žádný produkt nejde hodit do košíku a vyskakuje u toho chyba (viz.obr. ) a jako další problém nejde udělat žádná registrace zákazníka. Verze presty je 1,1 s komplet češtinou, nic se na webu nedělalo a najednou nefunguje, proto bych chtěl poprosit jestli by nějaká dobrá duše nepomohla.P.S.: kdyby někdo chtěl to vyzkoušet na webu přímo tak může, jen mi pak do poznámky napište.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Samo od sebe je vždy podivné - Často za to může vir Ale i tvůj poskytovatel hostingu - zkus se zeptat, jestli něco nedělali se servery, i když takto by to chod presty ovlivňovat nemělo, to je podivné...Být tebou, tak si momentální stav zálohuju k sobě na disk a od poskytovatele si vyžádám zálohu (zálohy) ze dnů, kdy ti to ještě fungovalo, minimálně na porovnání (počítám, že snad i tvůj poskytovatel má zálohy minimálně na 7 dní zpět...)Zkusil bych taképrojet oprávnění složek, repektive jen ty, u kterých je potřeba zápis, tak jak při instalaci (které to jsou můžeš omrknout na stránkách presty v sekci instalace, jsou tam vypsané) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Podľa mňa to vyzerá na nesprávne nastavenie správy skladu. Pre istotu si ihneď vypni v nastaveniach pre tovar správu skladu a odfajkni povoliť objednávanie vypredaných výrobkov aby obchod začal fungovať.Ja to mám vypnuté defaultne a pre prípady, že objednaný tovar nie je na sklade som vytvoril stav objednávky "Meškanie" s automatickým odoslaním mailu s textom že jeden alebo viac výrobkov nie je práve na sklade a tým sa doba dodania predĺži o x dní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Tak na hostingu se prej žádné změny nedělali a zalohu mi pošlou tak je asi jedína možnost. Jinak prava jsou nastavena tak jak maji a jak psal Clerc tak to mam nastaveny defaultne stejne jak ty takze fakt nevim a prave nejde ani udelat registraci uzivatele:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Tak, už máme vyřešeno, koukl jsem se na nastaveni na hostingu a byla plna databaze:(...sorry kluci..:-DDíky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts