drapek30 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited) Po dograniu modułu "homefeatured2" (który działa wyśmienicie), moduły "blockcontact" (Blok kontaktu) oraz "blockstore" (blok sklepów) zmieniły swój język z polskiego na angielski (rys. 1). Co oczywiście nie jest prze zemnie oczekiwane. Do tej pory resetowałem zawartość tych bloków, a także je włączałem i wyłączałem, lecz bez skutku. A w ustawieniach tłumaczeń dla tych bloków (rys. 2) ustawione mam polskie odpowiedniki. Macie jakieś pomysły? Rys1: Rys2: [Edit: nowe linki do zdjęć] Edited February 12, 2014 by drapek30 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ps linki nie działają wyświetla się: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drapek30 Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Dziękuje za spostrzeżenie, dałem nowe linki, które powinny działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 spróbowałeś przeczyścić cache sklepu? warto spróbować problemu szukałbym raczej w kwestii kompilacji templatki, niż w sprawach związanych z tym nowym modułem (wszak tłumaczenia istnieją w BO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drapek30 Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Hmmm, czyszczenie cache smarty nie dało niestety efektu, a jeżeli chodzi o szablon, to używam tego standardowego dostarczonego przy instalacji prestashop. Może wersja presty ma jakieś znaczenie, bo używam wersji 1.5.4.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drapek30 Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Problem sam rozwiązałem, z innej "instalki" prestashop skopiowałem foldery tych modułów i podmieniłem je. Dzięki czemu wszystko powróciło do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts