robdk Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Witam Czy ktoś wie jaka zmienna przekazuje numer śledzenia przesyłki do maila in_transit.html? {followup} - przekazuje zdefiniowany adres strony do śledzenia ale obecnie nie wszyscy przewoźnicy udostępniają podawanie numeru w parametrze adresu i dobrze by było wyświetlić klientowi numer przesyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ustawiasz status na Wysyłka, następnie masz możliwość edycji numeru przy nazwy dostawcy na karcie zamówienia w Back-Office. Zmiana tego numeru spowoduje wysłanie maila followup Link to comment Share on other sites More sharing options...
robdk Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 to wiem Chodziło mi, żeby w nagłówku Zamówienie 000000012. Numer śledzenia przesyłki - 025654258/5458 A nie tylko umieszczone w linku. Dodam jeszcze, że link tez trzeba dobrze zredagować iw miejsce gdzie ma być numer wstawić zmienną "@" która przekaże numer w odpowiednie miejsce. Niestety to samo chciałem właśnie w mailu - numer samej przesyłki a nie zakodowanym w linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts