MEG Venture Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Merhaba Bu forumda böyle bir ilan vermek doğru olur mu bilemiyorum. Lütfen hatalı ise Admin arkadaşlar ilanı benim için silsinler. Belki bir arkadaşıma kazanç kapısı açabilirim diye yazıyorum. Belçika ve Ankara ayaklı çalışan bir medikal şirketin üç adet siteyi güncelleyecek ve üzerinde çalışacak Ankara ikametgahlı bir arkadaşa ihtiyacı var. E-ticaret sitesi değil. Joomla tabanlı. İlgilenen arkadaşlarım benimle özelden temas kurabilirler. Selamlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Silmek için bir neden yok bence yıllardır forumda yardım ediyorsun. ve iyi niyetli bir yazı iş arayan arkadaşlar varsa aramızda onlara faydası olabilir. pozisyon kapandığı zaman haber verirsen o zaman sileyim. Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 Teşekkürler. Halen temas kuran olmadı bu arada Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 hayırlısı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Merhaba Bu forumda böyle bir ilan vermek doğru olur mu bilemiyorum. Lütfen hatalı ise Admin arkadaşlar ilanı benim için silsinler. Belki bir arkadaşıma kazanç kapısı açabilirim diye yazıyorum. Belçika ve Ankara ayaklı çalışan bir medikal şirketin üç adet siteyi güncelleyecek ve üzerinde çalışacak Ankara ikametgahlı bir arkadaşa ihtiyacı var. E-ticaret sitesi değil. Joomla tabanlı. İlgilenen arkadaşlarım benimle özelden temas kurabilirler. Selamlar. Eski bir çalışanımızı yönlendirdim. Ankaradaymış. CV gönderecek size. Joomla konusunda oldukça iyidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts