Adrianoex Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Mam taki problem: Zopim chat nie działa tak gdyby go nie było : (Info dodatkowe : Zainstalowane : Zopim chat Html Box Włączone : Zopim chat Html Box Konfiguracja: W html Box wklejony skrypt z Zopim. Ustawiony z wyświetlaniem na prawą kolumnę Konto w Zopim też skonfigurowane. Nie wiem co robić : ( ?Może jest jakiś inny sposób albo miejsce aby wkleić ten kod?Na profilu Zopim jak sprawdzam jest czerwony napis że nie można odnaleźć lub jest źle zainstalowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 podaj link, będzie łątwiej sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianoex Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Dziękuję za szybką reakcję , udało mi się właśnie rozwiązać problem. a o tuż w konfiguracji Zapomniałem wkleić user ID. W życiu nie spodziewałbym się że to będzie powodem totalnie nie działającego modułu . Teraz będę uważniej patrzył na konfigurację początkową.Dziękuję za chęć pomocy i pozdrawiam. Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts