adrianpasita Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 (edited) Salut, Sper sa ma puteti ajuta. Cand intru pe pagina de categorie ( ex: AICI ) imi arata sub pretul produsului butonul de Vizualizare. Buton care dispare dupa ce trec cu mouse-ul peste produs, apoi ca sa apara trebuie sa pun mouse-ul peste produs iar. Eu as vrea sa nu apara cand intru pe pagina ci doar cand pun mouse-ul peste patratica fiecarui produs. Merci. Edited February 10, 2014 by adrianpasita (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 este un template cumparat??? daca da atunci vb cu ei si rezolva daca nu , atunci uitatea la product-list.css, la products_list.dropshadowsclass:hover incearca sa-l pui dupa products_list li, ar trebui sa fie invers ordinea, dessi asta nu cred ca ar influenta, incearca, sau modulul respectiv are bube Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Nu e template. Am umblat la dropshadow si nu a schimbat nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 adauga in product-list.css #product_list .poverlay{visibility: hidden;} 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 (edited) adauga in product-list.css #product_list .poverlay{visibility: hidden;} Merci. Asta a fost, am rezolvat. Edited February 10, 2014 by adrianpasita (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts