Şahin YILDIZ Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) removed Edited February 6, 2014 by MahmutGulerce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Merhabalar 1.) konuda paylaşılan bilgiler güvenilir ve etik değil 2.) dışarıya bağlantı forum kuralları gereği yasak buna tolerans gösteriyorum ama sürekli olmaya başladı Konuyu kaldırıyorum kusura bakmayın -- Hello 1.) Contents are not safe and seems unauthorized from source 2.) External links are out of forum rules and I saw too much external links at Trukish section Topic removed sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 (edited) -- removed Edited February 6, 2014 by MahmutGulerce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Şahin Yıldız Gayet kibar ve nezaket çerçevesinde yazmama rağmen oldukça kaba bir cevap vermişsin. Zaten farklı birşey beklemiyordum. Sürekli bir kurtlar vadisi havası var sizde. Hem profesyonel takılıyorsunuz sürekli agresif. Şu yazdığın yazı ayıp. Sahibinden.com'un izni var mı şu yaptığından. Türkçe bölümü bu ufak hesaplarınız yüzünden sürekli kavga gürültü. İki dakika olgun davranın. Mesajını forum kuralları çerçevesince siliyorum. Tekrar ederse geriye doğru tüm mesajlarını gözden geçirebilrim. Hakkında oldukça şikayet vardı. Hem vaktim yok hem de kavga gürültü tartışma istemiyorum diye tolaranslı davranıyorum. Lütfen buradan cevap yazma tartışma istemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 (edited) kaldırıldı özelden gönderildi Edited February 6, 2014 by ServerBilgisayar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts