alekss Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Witam posiadam taki problem iż, na stronie głównej sklepu mam taki problem iż nie wyświetla mi zdjęć aukci przykład : http://www.nice-market.pl/sterowanie-radiowe-/432-w6s-pilot-6-kanalowy.html w panelu administracyjnym dodając zdjęcie wszystko jest ok miniaturki wyswietla. prosze o pomoc jestem bezsilny w tej sytuacji, nie miałem do czynienia jeszcze z tym sklepem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 to nie jest strona główna sklepu a strona produktu. zatem jakiej strony problem dotyczy? produktu, czy głównej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 czy obrazek nazwany "large" istnieje na liście obrazków w preferences > images ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alekss Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 (edited) Tak istnieje na liście , problem dotyczy listy produktów jak i samego produktu Edited February 5, 2014 by alekss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 przeglądnąłem Twój sklep i problem dotyczy tylko tego produktu, do którego podany został link (więcej "braków" nie znalazłem a przeglądnąłem kilka produktów) czy wgrane zdjęcia sa dostępne w back offiec? (na stronie edycji produktu > zdjęcia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alekss Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Tak zdjęcie jest dostępne jest jeszcze kilka produktów które nie mają zdjęć, może nie kilka a nawet wiele, zaprzestałem dodawanie produktów ponieważ zdjęcia nie są wyświetlane Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 to czego bym spróbował ja, to wygenerowanie miniatur na nowo. ustawienia > zdjęcia jest tam formularz który pozwala wygenerować miniatury do wgranych obrazów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
alekss
Witam posiadam taki problem iż, na stronie głównej sklepu mam taki problem iż nie wyświetla mi zdjęć aukci przykład : http://www.nice-market.pl/sterowanie-radiowe-/432-w6s-pilot-6-kanalowy.html w panelu administracyjnym dodając zdjęcie wszystko jest ok miniaturki wyswietla.
prosze o pomoc jestem bezsilny w tej sytuacji, nie miałem do czynienia jeszcze z tym sklepem
6 answers to this question
Recommended Posts