vekia Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 PrestaShop zaprasza Cię na spotkanie meet-up oraz drinka w Hotelu Mercure w Poznaniu PrestaShop organizuje dla swojej społeczności spotkanie Meetup w Poznaniu, które odbędzie się w poniedziałek, 24-ego lutego o godzinie 18.00Spotkaj się z zespołem PrestaShop, aby dowiedzieć się więcej o optymalizacji swojego e-sklepu oraz o tym, jak w łatwy sposób zarobić na programowaniu modułów dla sklepów PrestaShop. Przekaż nam swoją opinię o oprogramowaniu i dowiedz się o najświeższych aktualizacjach oraz planach PrestaShop na przyszłość..Dołącz do nas przy drinku i ciesz się możliwością utworzenia nowych kontaktów oraz wymiany doświadczenia z zespołem PrestaShop oraz innymi entuzjastami e-commerce.ZARZĄDZASZ SWOIM E-SKLEPEM ZA POMOCĄ PRESTASHOP?Wysłuchaj naszych porad na temat najlepszych praktyk w optymalizacji efektywności Twojego sklepu!JESTEŚ WSPÓŁAUTOREM SZABLONÓW I MODUŁÓW NA PRESTASHOP?Używasz kodu PHP oraz chcesz skorzystać na rozwoju PrestaShop w świecie e-commerce? Podążaj za globalnym liderem w rozwiązaniach e-commerce typu open-source i odkryj, jak zarabiać z PrestaShop. Data: Poniedziałek, 24 lutego 2014Godziny: od 18.00 do 21.00Adres:Hotel Mercure Poznań Centrumul. Roosevelta 20,60-829 Poznań, PolskaMasz pytania? Skontaktuj się z naszym Business Developer Moniką NaszydłowskąDostęp: kliknij tutaj Ze swojej strony dodam, że z uwagi na prace remontowe prowadzone na Kaponierze, auto lepiej zostawić w innym miejscu, np. na parkingu w / przy galerii Poznań City Center znajdującej się przy moście dworcowym 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobiasz Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Zapisany. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta-rocks Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Niestety się rozchorowałem i nie mogłem się zjawić. Ktoś może podzieli się wrażeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
funky12 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Moje krótkie wrażenia z punktu widzenia użytkownika / właściciela sklepu (nie programisty) po spotkaniu: spotkanie było prowadzone w języku polski (wstęp) i angielskim (prezentacje), omówiono na nim kilka(naście) nowości użytych w wersji 1.6, między innymi wychwalano użycie RWD i statystyk. Ktoś z publiczności próbował poruszyć temat poprawnego wyświetlania w starszych przeglądarkach IE, niestety na to pytanie jeden z prowadzących odpowiedział jedynie "we're still working on it..". Ogólnie rzecz biorąc spotkanie było skierowane bardziej w stronę komercyjną - dla twórców modułów / layoutów / programistów. Omawiano głównie możliwości zarobku na oficjalnym targu prestashop, z punktu widzenia użytkownika były to informacje średnio interesujące. Niemniej spotkanie zorganizowane było wyśmienicie, przyjechała naprawdę spoko ekipa, a na koniec na łasuchów czekała wyżerka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts