fishingnet Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Salutare tuturor ! Tot incerc de cateva zile sa gasesc raspuns la urmatorul lucru: Am instalat Prestashop 1.5.6.2, pe serverul local, sa fac cateva teste. Ajungand in pagina unui produs, maresc imaginea acestuia (maximize) si incep sa derulez pozele (produsul are, sa zicem, 3 poze). Si derulez, si derulez ... la infinit...Scroller-ul nu se opreste la ultima poza, asa cum ar trebui... S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie ? Pe forumul englez nu am primit nici un raspuns. Va multumesc anticipat ! Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 si eu tot 1.5.6.2 am dar nu am aceasta problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishingnet Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Multumesc pentru raspuns, Dl Constantin! Este foarte ciudat ! Mai incerc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishingnet Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 (edited) Ok, l-am urcat si pe server ! Aceeasi problema ! Edited February 5, 2014 by fishingnet (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 scuze acuma mi-am dat seama la cea ce mai spus, ca se invirt pozele, eu am inteles altceva, da asa este ele se invirt nu se termina, dar eu unul nu o consider bug, poate este, dar pe mine nu ma deranjeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishingnet Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Va multumesc! Eu voi incerca sa rezolv cumva, sper sa reusesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts