Cornel_M Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Salut! as vrea ca inafara de denumirea curierului, timpul de livrare si viteza sa mai adaug un camp text in care sa pun de exemplu un link catre pagina cu locatiile. ceva sugestii, pe unde ar trebuie sa sap si sa modific? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 cand ai definit curierul, ai pus link catre pagina lui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 cand ai definit curierul, ai pus link catre pagina lui? la Tracking URL am pus, dar asta nu apare pe pagina de comanda la transport, eu vreau ca sub Livrare cu FAN Curier cu ramburs, sa apara si chestia cu In localitatile din lista si link catre pagina respectiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 se poate pune, trebuie putin cautat in tpl, cara arat la pagina respectiva opc-....tplnumai stiu exact, acolo sapa putin si gasesti daca nu spunemi adresa de web Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts