vekia Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 wersja beta 1.6.0.3 została dziś wydana! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tome Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 A kiedy wersja stabilna? Bo nie wiem czy bawić się w aktualizację do najnowszej 1.5.6.2 czy poczekać na 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 moim zdaniem, jak 1.6 to gdzieś tak od wydania 1.6.4.x wtedy będzie już w miarę dopracowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lovelas Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 (edited) Zrobiłem aktualizację (1-click upgrade) na localu z działającego sklepu z PS 1.5.6.2 do tej wersji, generalnie wszystko wygląda dobrze, oprócz: - w panelu admina po wejściu do listy modułów mam wszystko rozjechane ale działające (można konfigurować moduły itp.) nie wiem co jest będę patrzył dalej. Sam panel działa szybko, łatwo się można odnaleźć, wiele opcji identycznych. Rozmiar zdjęć trzeba ustawić (wpisać) na domyślne te z PS 1.6.3 (mam inne rozmiary w swoim sklepie) i ponownie wygenerować, moduły wyczyścić, niepotrzebne usunąć i .... no właśnie sklep prezentuje się bardzo dobrze, są braki w tłumaczeniu itp.(to tak na szybko) ale całość na 5+ Edited February 5, 2014 by lantrado (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tler Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Ta ostatnia wersja już całkiem dobrze działa, więc pewnie niebawem będzie można spokojnie pracować na 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lovelas Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 (edited) Ostatnio pisałem, że po wejściu do modułów mam wszystko rozjechane, ale po ostaniej aktualizacji modułu "1-click upgrade" do v1.2.7 i ponownej aktualizacji presty z 1.5.6.2 do najnowszej wersji jest OK Edited February 8, 2014 by lantrado (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 (edited) Czyli nie jest to wersja stablina? mozna juz na niej wykonywać projekty? Czy tak jak wcześniej pisał Vekia musimy poczekać tak d 1.6.4 x? Edited February 17, 2014 by imogen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 17, 2014 Author Share Posted February 17, 2014 moze wcale nie bedzie tak zle, wszak 1.6 jest oparta o core 1.5 więc... zobaczymy jak wyjdzie oficjalna stabilna wersja 6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 A moje pytanie brzmi tak - jak wyglądają szablony maili? są odmienione czy na tych samych dalej lecą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Są odmienione, responsywne. Mnie cieszą zmiany dla twórców szablonów, francuzi w końcu zrobili maaase przydatnych funkcjonalności dla developerów, jest moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Mega fajnie... nie mogę się doczekać, bo w sumie mam już zlecenie na preste 1.6... ;o Pytanko takie - bez modyfikacji szablonów porobie wszystko w 1.5, ustale kategorie, produkty. Myślicie, że po aktualizacji z 1.5 na 1.6 będzie działać bezproblemowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobiasz Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Co do rozjechanego panelu admina - polecam Ctrl + F5. Po upgradzie prawie zawsze panel się rozjeżdża, bo sobie czyta style z pamięci podręcznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lovelas Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 (edited) Wydano wersję : Release Candidate Version Prestashop 1.6.0 RC 1 prawie koniec:) http://www.prestashop.com/en/developers-versions Edited March 6, 2014 by lantrado (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vekia
wersja beta 1.6.0.3 została dziś wydana!
12 answers to this question
Recommended Posts