d.crysty23 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Am creat niste dreptunghiuri cu colturi rotunjite care arata cam asa (vezi poza) si nu stiu cum as putea sa le transpun in prestashop. Eu le am in html+css si le doresc pe toata suprafata,exact ca in poza.Exista vreun modul gata facut?sau pot sa le creez din articol? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 nu ai fost clar. vrei toate produsele sa apara in categorii la fel ca in poza? sau ai un articol cms in care vrei sa afisezi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.crysty23 Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Uite,fix asa vreau sa apara prima pagina. 4 produse,intr-un dreptunghi cu colturi rotunjite si atunci cand utilizatorul da click pe unu din ele sa il trimita la produsul respectiv,unde sa gaseasca detalii si cum poate cumpara acel produs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3oot2a Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Buna Produsele de pe prima pagina sunt cele pe care le setezi din admin sa apara in categoria "home". Dupa ce ai setat cele 4 produse, trebuie sa modifici modulul homefeatured. Mai exact, fisierul homefeatured.css. trebuie setat li width Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts