Rapik Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Witam, Z Prestashop zaczynam przygodę, poszeprałem tu i tam, ale nie znalazłem tego co mnie interesuje. Mianowicie jest jeden dodatek który mnie interesuje, ale nie wiem czy spełnia moje wymogi. Mowa o tym dodatku. http://addons.prestashop.com/pl/reklama-marketing-newsletter-prestashop-moduly/4932-my-newsletter-statistics.html?utm_source=v1trunk_api&utm_content=my%20newsletter%20&%20statistics Zależy mi abym mógł zmodyfikować wiadomość, na własną która zostanie automatycznie wysłana do osoby wpisującej się do newslettera, ale dodatkowo chciabym umieszczać w tej wiadomości załącznik. Czy powyższy moduł ma takie funkcje? A jeżeli nie to czy spotkaliście może tego typu moduł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Nie można w nim dołączać załącznika. Wiadomość oczywiście możesz edytować ale akurat ten moduł z tego co pamiętam nie miał żadnych możliwości jeśli chodzi o załączanie plików do wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapik Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 A czy kojarzysz, może inny moduł, który ma taką funkcjonalność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts