Krystian Podemski Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 (edited) Cześć wszystkim, Stworzyłem prosty moduł pozwalający na stworzenie bloga w sklepie opartym o PrestaShop, pozwala on na dodawanie wpisów, z miniaturami, z autorem, tagami, wspiera multi-store, jest wielojęzyczny i pozwala na stworzenie go pod dowolnym adresem url, tj. domyślnie jest on dostępny (przy włączonych przyjaznych odnośnikach) na: http://www.twojadomena.pl/blog/ ale możesz to zmienić na np. http://www.twojadomena.pl/aktualnosci/ Daje to duże możliwości jeśli chodzi o zwiększenie ilości treści w sklepie bez doinstalowywania obok WordPress itd. Jeśli macie jakieś uwagi to jestem do dyspozycji. Moduł kosztuje 17$. Wszystkie aktualizacje są darmowe. Moduł dostępny tutaj: http://codecanyon.net/item/prestashop-simple-blog/6717465 Edited March 21, 2014 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 (edited) Witajcie, Z wersją 1.1.5 przyszły nowe funkcjonalności w tym 1 nowy widget. Powiązane Wpisy - ten widget pozwala na powiązanie Wpisów z Produktem i wyświetlenie ich na karcie produktu w zakładkach poniżej zdjęcia itd, wygląda to tak: SimpleBlog już w standardzie pozwala na wyświetlanie wpisów w dwóch wariantach: Zapraszam do zakupu, jeśli macie jakieś pytania to jestem do dyspozycji. Edited February 6, 2014 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Nowa wersja dostępna, wiele ulepszeń, moduł jeszcze bardziej stabilny i mocny pod kątem SEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 (edited) SimpleBlog już w wersji 1.1.9.5, - zgodność z PrestaShop 1.6 - możliwość ograniczenia wyświetlania niektórych postów tylko dla zalogowanych - możliwość zdefiniowania własnego stylu CSS bezpośrednio z panelu - jeszcze większa elastyczność dla twórców szablonów Moduł dostępny na CodeCanyon, tutaj Edited March 21, 2014 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 SimpleBlog w wersji 1.2.0.3 wydany, wiele nowych opcji, więcej szczegółów na stronie przedmiotu na CodeCanyon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephivio Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Hi if you require a nice blog (looks like Wordpress) i recommend this module it works well and does the job have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Witam, Moduł super - polecam. Czy istnieje możliwość wyświetlania wpisów powiązanych/z tej samej kategorii/najnwszych wpisów pod każdym artykułem/wpisem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts