Jump to content

Reikia pagalbos už $

Edvinas

Recommended Posts

Sveiki,
pora dienų landžiojau po internetą ir domėjaus įvairiomis TVS sistemomis el. parduotuvei sukurti. Buvau susigundęs netgi standartiniais el. parduotuvių šablonais nuo 40 Lt/mėn, kuriuos siūlo įvairios įmonės, tačiau ėmęsis domėtis nemokamom, kurios jau daugiau ar mažiau sulietuvintos, aptikau PrestaShop sistemą.

Naujausią PS versiją jau įsidiegiau į serverį, taip pat įdiegiau sulietuvinimą, kuris pilnas klaidų :) Pasinarpliojau po visą valdymo sistemą. Tada susiradau krūvą nemokamų templeitų ir vieną prisitaikiau sau.

Na, tiek ir pats moku bei sugebu :)

1. Tačiau šio posto esmė - susirasti žmogų, kuris supranta ką daro, moka bent programavimo pagrindus ir sugebėtų senesnės versijos templeitą pritaikyti naujausiai PS versijai. Todėl, kad dalis modulių neišvedami į puslapį, be to, kai kurios funkcijos negali būti valdomos, nes aktyvavus šią temą, paprasčiausiai dingsta laukeliai į kuriuos reikia įvesti atitinkamas reikšmes. Bet esu užsispyręs, todėl visviena noriu turėti rastą templeitą, kaip pagrindinį svetainės dizainą.

2. Kitas dalykas, ko man reikėtų iš žmogaus, norinčio papildomai užsidirbti - pilno svetainės vertimo. Admin panelė iš viso gali būti angliška, tačiau pati svetainė, sąskaitos-faktūros, vartotojų aplinka ir visa kita, kas gali ir turi būti išversta.

3. Ir pagrindinis dalykas - Paypal, Mokėjimai.lt bei banko pavedimų (ne tiesioginio) apmokėjimo sistemos įdiegimas, t.y. suderinimas iki pilno veikimo.

Na, darbai kaip ir aiškūs. Tikiuosi ieškau ten, kur ir reikia.

Dėl atlygio - jeigu galite išrašyti sąskaitą - faktūrą, tuomet sumokėsiu pagal autorinę sutartį - 400 Lt. O jeigu be sąskaitos, tik 200 Lt.

Kas liečia terminus - tai galite pradėti darbus nors ir šiandiena.

Visi rašykite čia, o su rimtais pasiūlymais - man PM.

Geros dienos ir smagaus artėjančio savaitgalio.
Edvinas