Invisible Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Dobrý den,chtěl bych dát přistup mému kamarádovi, který by mi pozměnil pár věcí v administraci, když mu udělám zaměstnance omezím mu práva vše skvěle funguje.Problém je jen v tom že když se přihlásí tak na úvodní stránce vidí kolik bylo objednávek za den za mesic a může se v tom "hrabat". (vidi statistiky)Chtěl bych Vás poprosit zda nevíte kde nastavit aby se to u jednotlivého profilu opravnění nezobrazovalo.Děkuji moc za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 samozdřejmě je mi jasné že mohu vypnout modul statshome a pak se to nezobrazuje,ale spíše by mne zajímalo zda nejde udělat aby administrator to videl a jiné oprávnění ne.Děkuji za odpovědi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 nikdo nemá žádný nápad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Vyřešeno, může se zamknout, nakonec jsem na to přišel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Tak to Ti gratuluji! Ostatní by ale asi také zajímalo, jak to vyřešit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 A přeci jenom to bylo v Oprávněních - Statistiky, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 A přeci jenom to bylo v Oprávněních - Statistiky, že? Tak ono zaškrtávací políčka pro výběr práv-povolení k zobrazení, s patřičným oviněním v předchozích dnech bylo asi přehlédnuto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts